Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter

Neuro, Box 49084, 100 28 Stockholm, organisationsnummer 802002-3605, är personuppgiftsansvarig för den information som samlas in via Min hälsokampanj.

Information PUL

För att skydda din integritet följer Neuro och Min hälsokampanj de lagar och regler som gäller i Sverige, inklusive personuppgiftslagen (PUL) för data som exempelvis e-postadress, namn, postnummer och telefonnummer som du uppger på vår webbplats hälsokampanj.se.

Omfattning och ändamål

De uppgifter vi kommer samla in är de som du anger då du skriver under eller startar en kampanj.

Ändamålet med insamlingen av uppgifter är att främja engagemang för frågor som berör personer med en neurologisk diagnos. Detta kan vi komma att göra genom att ta kontakt (via exempelvis e-post och telefon) med de som lämnat personuppgifter.

Ändamålet omfattar även att utvärdera våra kampanjer och deras genomslag i olika grupper av personer.

Man har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade i egenskap av kampanjdeltagare, medlem och/eller givare hos Neuro. Kontakta oss skriftligen om du vill ha ett registerutdrag med dina uppgifter, om du vill korrigera uppgifter eller om du vill veta mer om behandling av personuppgifterna i vårt register.

Eventuella förändringar i integritetspolicyn kommer att publiceras på Min hälsokampanj. Om du inte godtar förändringarna är du välkommen att kontakta oss för avslut/spärr.

Vilka andra personuppgifter registrerar vi?

Om du väljer att bli medlem eller givare efter att du deltagit i en kampanj på Min hälsokampanj, gäller Neuros fullständiga integritetspolicy. Den hittar du här: neuroforbundet.se/om/integritetspolicy/

Användning av kakor/cookies

Genom att använda Min hälsokampanj samtycker du till att Min hälsokampanj lagrar så kallade kakor (cookies) på din dator. En cookie är en textfil som lagras på användarens dator, för att sedan hämtas upp av servern när användaren åter besöker webbplatsen.

Min hälsokampanj använder kakor för att underlätta enskilda användares aktiviteter på webbplatsen. Informationen används bland annat till att bestyrka inloggning och till att automatiskt fylla i formulärfält för att underlätta tillgängligheten av tjänster på webbplatsen.

Cookies används även för att samla in information om hur webbplatsen används. används så kallade plugins på webbplatsen.

De flesta webbläsare accepterar kakor automatiskt. Genom att ändra inställningarna i din webbläsare kan du dock välja mellan att acceptera kakor, bli informerad om när en kaka skapas, eller blockera kakor. Om du beslutar dig för att blockera cookies från Min hälsokampanj kan webbplatsens funktionalitet begränsas.